E. AĞÇAM Et Al. , "Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.859-862, 2014
AĞÇAM, E. Et Al. 2014. Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 859-862.
AĞÇAM, E., AKYILDIZ, A., & FENERCİOĞLU, H., (2014). Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.859-862). , Turkey
AĞÇAM, ERDAL, ASİYE AKYILDIZ, And HASAN FENERCİOĞLU. "Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
AĞÇAM, ERDAL Et Al. "Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.859-862, 2014
AĞÇAM, E. AKYILDIZ, A. And FENERCİOĞLU, H. (2014) . "Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.859-862.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERDAL AĞÇAM Et Al. }, title={Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={859-862} }