C. KURT And H. H. ARIOĞLU, "Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions," 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE , vol.1, Şanlıurfa, Turkey, pp.228, 2018
KURT, C. And ARIOĞLU, H. H. 2018. Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions. 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE , (Şanlıurfa, Turkey), 228.
KURT, C., & ARIOĞLU, H. H., (2018). Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions . 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE (pp.228). Şanlıurfa, Turkey
KURT, CEMAL, And HALİS ARIOĞLU. "Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions," 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE, Şanlıurfa, Turkey, 2018
KURT, CEMAL And ARIOĞLU, HALİS. "Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions." 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE , Şanlıurfa, Turkey, pp.228, 2018
KURT, C. And ARIOĞLU, H. H. (2018) . "Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions." 1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE , Şanlıurfa, Turkey, p.228.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMAL KURT And author={HALİS ARIOĞLU}, title={Analysis of Fatty Acid Composition of Some Turkish Sesame Accessions}, congress name={1. Uluslar arası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa-TÜRKİYE}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2018}, pages={228} }