Z. ERGİNKAYA And İ. Yalanca, "Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi," 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Yalanca, İ. 2009. Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi. 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., & Yalanca, İ., (2009). Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi . 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Van, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, And İbrahim Yalanca. "Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi," 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ERGİNKAYA, ZERRİN And Yalanca, İbrahim. "Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi." 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Yalanca, İ. (2009) . "Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi." 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA And author={İbrahim Yalanca}, title={Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi}, congress name={2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }