Z. ERBAY Et Al. , "Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum," AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2, pp.209-217, 2016
ERBAY, Z. Et Al. 2016. Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum. AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2 , 209-217.
ERBAY, Z., BAŞ, D., KENDİRCİ, P., ÇAM, M., KELEBEK, H., SALUM, P., ... SELLİ, S.(2016). Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum. AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2, 209-217.
ERBAY, ZAFER Et Al. "Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum," AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2, 209-217, 2016
ERBAY, ZAFER Et Al. "Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum." AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2, pp.209-217, 2016
ERBAY, Z. Et Al. (2016) . "Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum." AKADEMİK GIDA , vol.14, no.2, pp.209-217.
@article{article, author={ZAFER ERBAY Et Al. }, title={Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2016, pages={209-217} }