I. VAR Et Al. , "Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.1-11, 2012
VAR , I. Et Al. 2012. Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6 , 1-11.
VAR , I., KAÇAR, A., Hayaloğlu, A. A., AKSAN, E., GÜVEN, M., SAHAN, N., ... AŞICI, O.(2012). Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6, 1-11.
VAR , IŞIL Et Al. "Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6, 1-11, 2012
VAR , IŞIL Et Al. "Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.1-11, 2012
VAR , I. Et Al. (2012) . "Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." HR.Ü.Z.F. Dergisi , no.6, pp.1-11.
@article{article, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Stabilizör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={HR.Ü.Z.F. Dergisi}, year=2012, pages={1-11} }