T. Ayaşan Et Al. , "Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri," Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1, pp.1-13, 2020
Ayaşan, T. Et Al. 2020. Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri. Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1 , 1-13.
Ayaşan, T., Yılmaz, H., İnci, H., Özcan, B. D., & Çuğ, Z., (2020). Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri. Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1, 1-13.
Ayaşan, Tugay Et Al. "Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri," Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1, 1-13, 2020
Ayaşan, Tugay Et Al. "Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri." Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1, pp.1-13, 2020
Ayaşan, T. Et Al. (2020) . "Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri." Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science , vol.1, no.1, pp.1-13.
@article{article, author={Tugay Ayaşan Et Al. }, title={Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerinin organik ürün tüketim alışkanlığına dair görüşleri}, journal={Journal of Agriculture, Food, Environment and Animal Science}, year=2020, pages={1-13} }