H. ERTEN Et Al. , "İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.271, 2007
ERTEN, H. Et Al. 2007. İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 271.
ERTEN, H., Tangüler, H., & CABAROĞLU, T., (2007). İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.271). Ankara, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, Hasan Tangüler, And TURGUT CABAROĞLU. "İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.271, 2007
ERTEN, H. Tangüler, H. And CABAROĞLU, T. (2007) . "İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.271.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={İmmobilizasyonun Şaraptaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={271} }