U. Y. KESİCİ Et Al. , "Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2011
KESİCİ, U. Y. Et Al. 2011. Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
KESİCİ, U. Y., DURMUŞ, M., ŞİRİN, C., & AKDOĞAN ŞİRİN, P., (2011). Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey
KESİCİ, UĞUR Et Al. "Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2011
KESİCİ, UĞUR Y. Et Al. "Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2011
KESİCİ, U. Y. Et Al. (2011) . "Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={UĞUR YÜCEL KESİCİ Et Al. }, title={Orta Karadeniz Bölgesi Kafes İşletmelerinde Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Balık Türlerinin Besin Komposizyonunun Belirlenmesi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}