G. KONURAY And Z. ERGİNKAYA, "Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
KONURAY, G. And ERGİNKAYA, Z. 2015. Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
KONURAY, G., & ERGİNKAYA, Z., (2015). Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri . 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
KONURAY, GÖZDE, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
KONURAY, GÖZDE And ERGİNKAYA, ZERRİN. "Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
KONURAY, G. And ERGİNKAYA, Z. (2015) . "Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE KONURAY And author={ZERRİN ERGİNKAYA}, title={Mikroorganizmalar Tarafından Sentezlenen Pigmentlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Özellikleri}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}