C. ÖNLEN GÜNERİ And S. KIZILYILDIRIM, "Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması," Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.441-447, 2022
ÖNLEN GÜNERİ, C. And KIZILYILDIRIM, S. 2022. Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması. Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3 , 441-447.
ÖNLEN GÜNERİ, C., & KIZILYILDIRIM, S., (2022). Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması. Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, 441-447.
ÖNLEN GÜNERİ, CANSU, And SUNA KIZILYILDIRIM. "Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması," Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, 441-447, 2022
ÖNLEN GÜNERİ, CANSU Ö. And KIZILYILDIRIM, SUNA. "Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması." Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.441-447, 2022
ÖNLEN GÜNERİ, C. And KIZILYILDIRIM, S. (2022) . "Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması." Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.441-447.
@article{article, author={CANSU ÖNLEN GÜNERİ And author={SUNA KIZILYILDIRIM}, title={Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157:H7 Araştırılması}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={441-447} }