D. SAY Et Al. , "Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim," Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2, pp.306-311, 2019
SAY, D. Et Al. 2019. Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim. Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2 , 306-311.
SAY, D., TANGÜLER, H., & GÜZELER, N., (2019). Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim. Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2, 306-311.
SAY, DİLEK, HASAN TANGÜLER, And NURAY GÜZELER. "Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim," Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2, 306-311, 2019
SAY, DİLEK Et Al. "Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim." Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2, pp.306-311, 2019
SAY, D. TANGÜLER, H. And GÜZELER, N. (2019) . "Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim." Academic Platform Journal of Engineering and Science , vol.7, no.2, pp.306-311.
@article{article, author={DİLEK SAY Et Al. }, title={Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim}, journal={Academic Platform Journal of Engineering and Science}, year=2019, pages={306-311} }