E. ÜNAL TURHAN And Z. ERGİNKAYA, "Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi," 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
ÜNAL TURHAN, E. And ERGİNKAYA, Z. 2015. Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi. 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
ÜNAL TURHAN, E., & ERGİNKAYA, Z., (2015). Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi . 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
ÜNAL TURHAN, EMEL, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi," 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
ÜNAL TURHAN, EMEL Ü. And ERGİNKAYA, ZERRİN. "Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
ÜNAL TURHAN, E. And ERGİNKAYA, Z. (2015) . "Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÜNAL TURHAN And author={ZERRİN ERGİNKAYA}, title={Nisin ilave edilmiş peynir altı suyu protein izolatı PASP filmlerin karakterizasyonu ve L innocua ya karşı antimikrobiyel etkilerinin belirlenmesi}, congress name={2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}