A. Konar Et Al. , "Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.," Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19, pp.25-28, 1990
Konar, A. Et Al. 1990. Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.. Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19 , 25-28.
Konar, A., GÜZELER, N., & Akın, M. S., (1990). Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.. Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19, 25-28.
Konar, Atilla, NURAY GÜZELER, And M. Serdar Akın. "Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.," Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19, 25-28, 1990
Konar, Atilla Et Al. "Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.." Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19, pp.25-28, 1990
Konar, A. GÜZELER, N. And Akın, M. S. (1990) . "Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.." Çiftçi Dergisi , vol.3, no.19, pp.25-28.
@article{article, author={Atilla Konar Et Al. }, title={Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.}, journal={Çiftçi Dergisi}, year=1990, pages={25-28} }