İ. Çelikbilek Et Al. , "Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.742-746, 2014
Çelikbilek, İ. Et Al. 2014. Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 742-746.
Çelikbilek, İ., GÜVEN, M., KARACA, O. B., & SAYDAM, İ. B., (2014). Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri. . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.742-746). Adana, Turkey
Çelikbilek, İbrahim Et Al. "Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Çelikbilek, İbrahim Et Al. "Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.742-746, 2014
Çelikbilek, İ. Et Al. (2014) . "Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.742-746.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Çelikbilek Et Al. }, title={Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={742-746} }