Y. UÇAR Et Al. , "Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri," Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği , Adana, Turkey, pp.1, 2013
UÇAR, Y. Et Al. 2013. Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri. Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği , (Adana, Turkey), 1.
UÇAR, Y., KÜLEY BOĞA, E., ÖZOĞUL, F., DURMUŞ, M., ÖZOĞUL, İ., BALIKÇI, E., ... GÖKDOĞAN, S.(2013). Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri . Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği (pp.1). Adana, Turkey
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri," Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği, Adana, Turkey, 2013
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri." Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği , Adana, Turkey, pp.1, 2013
UÇAR, Y. Et Al. (2013) . "Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri." Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YILMAZ UÇAR Et Al. }, title={Aromatik Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Fermente Balık Filetosu Üzerindeki Mikrobiyolojik ve Kimyasal Etkileri}, congress name={Çukurova Üniversitesi, Proje Paylaşım Etkinliği}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }