K. YAŞAR And N. GÜZELER, "Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri," Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.795-798, 2008
YAŞAR, K. And GÜZELER, N. 2008. Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri. Türkiye 10.Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 795-798.
YAŞAR, K., & GÜZELER, N., (2008). Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri . Türkiye 10.Gıda Kongresi (pp.795-798). Erzurum, Turkey
YAŞAR, Kurban, And NURAY GÜZELER. "Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri," Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
YAŞAR, Kurban And GÜZELER, NURAY. "Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.795-798, 2008
YAŞAR, K. And GÜZELER, N. (2008) . "Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.795-798.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kurban YAŞAR And author={NURAY GÜZELER}, title={Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri}, congress name={Türkiye 10.Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={795-798} }