N. GÜZELER Et Al. , "Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri," 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress , 2017
GÜZELER, N. Et Al. 2017. Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri. 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress .
GÜZELER, N., YAŞAR, K., & SAY, D., (2017). Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri . 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress
GÜZELER, NURAY, KURBAN YAŞAR, And DİLEK SAY. "Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri," 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 2017
GÜZELER, NURAY Et Al. "Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri." 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress , 2017
GÜZELER, N. YAŞAR, K. And SAY, D. (2017) . "Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri." 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress .
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri}, congress name={2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress}, city={}, country={}, year={2017}}