Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2012
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2012. Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi. 3. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2012). Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi . 3. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.1). İstanbul, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2012
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2012
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2012) . "Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Fermente Sosislerde Probiyotik Kültür Kullanımının Biyojen Amin Üretimi Açısından Önemi}, congress name={3. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }