Z. ERGİNKAYA And B. KABAK, "Fermente gıdalar," In Gıda Mikrobiyolojisi , Ankara: Efil, 2017, pp.425-448.
ERGİNKAYA, Z. And KABAK, B. Fermente gıdalar. 2017. In Gıda Mikrobiyolojisi , Efil, Ankara, 425-448.
ERGİNKAYA, Z., & KABAK, B., (2017). Fermente gıdalar. Gıda Mikrobiyolojisi (pp.425-448), Ankara: Efil.
ERGİNKAYA, ZERRİN, And BÜLENT KABAK. "Fermente gıdalar." In Gıda Mikrobiyolojisi , 425-448. Ankara: Efil, 2017
ERGİNKAYA, ZERRİN And KABAK, BÜLENT. "Fermente gıdalar." Gıda Mikrobiyolojisi , Efil, 2017, pp.425-448.
ERGİNKAYA, Z. And KABAK, B. (2017) "Fermente gıdalar", Gıda Mikrobiyolojisi . Ankara: Efil.
@bookchapter{bookchapter, author ={ZERRİN ERGİNKAYA And author ={BÜLENT KABAK}, chaptertitle={Fermente gıdalar}, booktitle={ Gıda Mikrobiyolojisi}, publisher={Efil}, city={Ankara},year={2017} }