Atıf Formatları
Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ERTEN Et Al. , "Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu," GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274, 2005

ERTEN, H. Et Al. 2005. Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu. GIDA , vol.30, no.4 , 269-274.

ERTEN, H., CABAROĞLU, T., & Yılmaztekin, M., (2005). Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu. GIDA , vol.30, no.4, 269-274.

ERTEN, HÜSEYİN, TURGUT CABAROĞLU, And Murat Yılmaztekin. "Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu," GIDA , vol.30, no.4, 269-274, 2005

ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu." GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274, 2005

ERTEN, H. CABAROĞLU, T. And Yılmaztekin, M. (2005) . "Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu." GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274.

@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Gıda Teknolojisinde Aroma Maddelerinin Süperkritik Akışkan Yöntemiyle Ekstraksiyonu}, journal={GIDA}, year=2005, pages={269-274} }