K. Kurşun Et Al. , "Bacterial Contamination of Poultry Meat ," Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.193-213, 2023
Kurşun, K. Et Al. 2023. Bacterial Contamination of Poultry Meat . Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2 , 193-213.
Kurşun, K., Var, I., Abdallah, N., & Baylan, M., (2023). Bacterial Contamination of Poultry Meat . Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 193-213.
Kurşun, KADRİYE Et Al. "Bacterial Contamination of Poultry Meat ," Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 193-213, 2023
Kurşun, KADRİYE Et Al. "Bacterial Contamination of Poultry Meat ." Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.193-213, 2023
Kurşun, K. Et Al. (2023) . "Bacterial Contamination of Poultry Meat ." Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.193-213.
@article{article, author={KADRİYE KURŞUN Et Al. }, title={Bacterial Contamination of Poultry Meat }, journal={Tarım, Gıda, Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi }, year=2023, pages={193-213} }