Ö. Gölge Et Al. , "Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.757-758, 2006
Gölge, Ö. Et Al. 2006. Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 757-758.
Gölge, Ö., GÜZELER, N., & Kaçar, A., (2006). Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.757-758). Bolu, Turkey
Gölge, Özgür, NURAY GÜZELER, And Ali Kaçar. "Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
Gölge, Özgür Et Al. "Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.757-758, 2006
Gölge, Ö. GÜZELER, N. And Kaçar, A. (2006) . "Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.757-758.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özgür Gölge Et Al. }, title={Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={757-758} }