O. YILDIRIM Et Al. , "Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.376-398, 2018
YILDIRIM, O. Et Al. 2018. Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 376-398.
YILDIRIM, O., KARACA, O. B., & ÇAKICI, A., (2018). Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 376-398.
YILDIRIM, OYA, OYA BERKAY KARACA, And ABDÜLCELİL ÇAKICI. "Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 376-398, 2018
YILDIRIM, OYA Et Al. "Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.376-398, 2018
YILDIRIM, O. KARACA, O. B. And ÇAKICI, A. (2018) . "Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.376-398.
@article{article, author={OYA YILDIRIM Et Al. }, title={Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={376-398} }