N. GÜZELER Et Al. , "Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri," 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, pp.582-586, 2017
GÜZELER, N. Et Al. 2017. Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri. 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , (Adana, Turkey), 582-586.
GÜZELER, N., YAŞAR, K., & SAY, D., (2017). Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri . 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) (pp.582-586). Adana, Turkey
GÜZELER, NURAY, Kurban YAŞAR, And DİLEK SAY. "Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri," 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Turkey, 2017
GÜZELER, NURAY Et Al. "Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri." 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, pp.582-586, 2017
GÜZELER, N. YAŞAR, K. And SAY, D. (2017) . "Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri." 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , Adana, Turkey, pp.582-586.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri}, congress name={2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2017}, pages={582-586} }