M. A. SARIDAŞ Et Al. , "Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, 2017
SARIDAŞ, M. A. Et Al. 2017. Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5 .
SARIDAŞ, M. A., KAPUR, B., ÇELİKTOPUZ, E., & PAYDAŞ KARGI, S., (2017). Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5.
SARIDAŞ, MEHMET Et Al. "Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, 2017
SARIDAŞ, MEHMET A. Et Al. "Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, 2017
SARIDAŞ, M. A. Et Al. (2017) . "Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5.
@article{article, author={MEHMET ALİ SARIDAŞ Et Al. }, title={Farklı Sulama Düzeyi ve Biyoaktivatör Uygulamalarının \u2018Rubygem\u2019 Çilek Çeşidinde Meyve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2017}