Z. ŞAHAN Et Al. , "Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması," 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017) , Adana, Turkey, 2017
ŞAHAN, Z. Et Al. 2017. Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması. 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017) , (Adana, Turkey).
ŞAHAN, Z., Cinli, H., SERBESTER, U., ERDEM, T., & ÖZTEKİN, M. S., (2017). Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması . 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017), Adana, Turkey
ŞAHAN, ZEYNEP Et Al. "Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması," 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017), Adana, Turkey, 2017
ŞAHAN, ZEYNEP Et Al. "Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması." 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017) , Adana, Turkey, 2017
ŞAHAN, Z. Et Al. (2017) . "Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması." 2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017) , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEYNEP ŞAHAN Et Al. }, title={Farklı kuruma methodu ve sıcaklık uygulamalrının in vitro besin madde sindirilebilirliklerine etkisinin araştırılması}, congress name={2.Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC2017)}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2017}}