M. KANTAR DAVRAN Et Al. , "Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği," TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.299-309, 2017
KANTAR DAVRAN, M. Et Al. 2017. Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği. TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2 , 299-309.
KANTAR DAVRAN, M., ÖZALP, B., Yurt, B., Yıdız, F., & Fırat, H., (2017). Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği. TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2, 299-309.
KANTAR DAVRAN, MÜGE Et Al. "Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği," TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2, 299-309, 2017
KANTAR DAVRAN, MÜGE K. Et Al. "Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği." TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.299-309, 2017
KANTAR DAVRAN, M. Et Al. (2017) . "Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği." TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.299-309.
@article{article, author={MÜGE KANTAR DAVRAN Et Al. }, title={Antep Fıstığı Üreten İşletmelerde Tarımsal ve Toplumsal Değişme: Gaziantep İli Örneği}, journal={TARIM EKONOMİSİ DERGİSİ}, year=2017, pages={299-309} }