T. CABAROĞLU Et Al. , "Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi," 6. Gıda Müh. Kongresi , Antalya, Turkey, pp.383-388, 2009
CABAROĞLU, T. Et Al. 2009. Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi. 6. Gıda Müh. Kongresi , (Antalya, Turkey), 383-388.
CABAROĞLU, T., Kelebek, H., ŞEN, K., SELLİ, S., Gunata, Z., & ASMA, B. M., (2009). Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi . 6. Gıda Müh. Kongresi (pp.383-388). Antalya, Turkey
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi," 6. Gıda Müh. Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi." 6. Gıda Müh. Kongresi , Antalya, Turkey, pp.383-388, 2009
CABAROĞLU, T. Et Al. (2009) . "Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi." 6. Gıda Müh. Kongresi , Antalya, Turkey, pp.383-388.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Müh. Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={383-388} }