H. H. Öztürk. SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi. Beau Bassin-Rose Hill: LAMBERT Academic Publishing2020, pp.43
Öztürk, H. H. 2020. SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi . LAMBERT Academic Publishing, Beau Bassin-Rose Hill.
Öztürk, H. H., (2020). SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi . Beau Bassin-Rose Hill: LAMBERT Academic Publishing.
Öztürk, HASAN. SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi . Beau Bassin-Rose Hill: LAMBERT Academic Publishing, 2020
Öztürk, HASAN H. . SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi . LAMBERT Academic Publishing, 2020.
Öztürk, H. H. (2020) SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi . Beau Bassin-Rose Hill: LAMBERT Academic Publishing.
@book{book, author={HASAN HÜSEYİN ÖZTÜRK}, title={SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE JEOTERMAL ENERJİ KULLANIMI: Tatlı Su Çipurası (Tilapia) Üretimi}, publisher={LAMBERT Academic Publishing}, year={2020} }