H. ERTEN And H. Tanguler, "Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.650-654, 2009
ERTEN, H. And Tanguler, H. 2009. Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 650-654.
ERTEN, H., & Tanguler, H., (2009). Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.650-654). Van, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tanguler. "Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ERTEN, HÜSEYİN And Tanguler, Hasan. "Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.650-654, 2009
ERTEN, H. And Tanguler, H. (2009) . "Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.650-654.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tanguler}, title={Geleneksel Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü: Şalgam Suyu ve Üretim Yöntemleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={650-654} }