T. CABAROĞLU And A. Canbaş, "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ," GIDA , vol.25, no.1, pp.61-68, 2000
CABAROĞLU, T. And Canbaş, A. 2000. Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ. GIDA , vol.25, no.1 , 61-68.
CABAROĞLU, T., & Canbaş, A., (2000). Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ. GIDA , vol.25, no.1, 61-68.
CABAROĞLU, TURGUT, And Ahmet Canbaş. "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ," GIDA , vol.25, no.1, 61-68, 2000
CABAROĞLU, TURGUT And Canbaş, Ahmet. "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ." GIDA , vol.25, no.1, pp.61-68, 2000
CABAROĞLU, T. And Canbaş, A. (2000) . "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ." GIDA , vol.25, no.1, pp.61-68.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU And author={Ahmet Canbaş}, title={Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisİ}, journal={GIDA}, year=2000, pages={61-68} }