Atıf Formatları
Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

I. VAR Et Al. , "Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi," 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu, , Denizli, Turkey, pp.179-180, 2015

VAR , I. Et Al. 2015. Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi. 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu, , (Denizli, Turkey), 179-180.

VAR , I., SAĞLAM, S., & ATASEVER SAVAŞ, Ö., (2015). Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi . 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu, (pp.179-180). Denizli, Turkey

VAR , IŞIL, Selin SAĞLAM, And Ö ATASEVER SAVAŞ. "Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi," 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu,, Denizli, Turkey, 2015

VAR , IŞIL Et Al. "Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi." 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu, , Denizli, Turkey, pp.179-180, 2015

VAR , I. SAĞLAM, S. And ATASEVER SAVAŞ, Ö. (2015) . "Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi." 13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu, , Denizli, Turkey, pp.179-180.

@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi}, congress name={13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu,}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={179-180} }