F. B. Gökkaya And T. KEÇELİ MUTLU, "Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.61-70, 2018
Gökkaya, F. B. And KEÇELİ MUTLU, T. 2018. Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6 , 61-70.
Gökkaya, F. B., & KEÇELİ MUTLU, T., (2018). Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, 61-70.
Gökkaya, Fatma, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, 61-70, 2018
Gökkaya, Fatma B. And KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.61-70, 2018
Gökkaya, F. B. And KEÇELİ MUTLU, T. (2018) . "Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.61-70.
@article{article, author={Fatma Begüm Gökkaya And author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Adana’nın Çukurova İlçesi’nde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterleri ve Duyusal Özellikleri İle Oksidasyon ve Termal Stabilitelerinin Araştırılması}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2018, pages={61-70} }