S. GÖNCÜ KARAKÖK, "Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s," Hasad Dergisi , vol.24, no.281, pp.22-28, 2008
GÖNCÜ KARAKÖK, S. 2008. Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s. Hasad Dergisi , vol.24, no.281 , 22-28.
GÖNCÜ KARAKÖK, S., (2008). Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s. Hasad Dergisi , vol.24, no.281, 22-28.
GÖNCÜ KARAKÖK, SERAP. "Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s," Hasad Dergisi , vol.24, no.281, 22-28, 2008
GÖNCÜ KARAKÖK, SERAP G. . "Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s." Hasad Dergisi , vol.24, no.281, pp.22-28, 2008
GÖNCÜ KARAKÖK, S. (2008) . "Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s." Hasad Dergisi , vol.24, no.281, pp.22-28.
@article{article, author={SERAP GÖNCÜ KARAKÖK}, title={Kaliteli Hayvansal ürün elde Edilmesinin Temel Koşulları. , Eylül-Ekim, 2008, Yıl:24 Sayı281, 22-28s}, journal={Hasad Dergisi}, year=2008, pages={22-28} }