M. Soltani And N. GÜZELER, "İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri," Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2, pp.1-9, 2013
Soltani, M. And GÜZELER, N. 2013. İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri. Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2 , 1-9.
Soltani, M., & GÜZELER, N., (2013). İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri. Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2, 1-9.
Soltani, Mostafa, And NURAY GÜZELER. "İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri," Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2, 1-9, 2013
Soltani, Mostafa And GÜZELER, NURAY. "İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri." Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2, pp.1-9, 2013
Soltani, M. And GÜZELER, N. (2013) . "İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri." Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.30, no.2, pp.1-9.
@article{article, author={Mostafa Soltani And author={NURAY GÜZELER}, title={İran'da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri}, journal={Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2013, pages={1-9} }