Ö. DÜNDAR And N. Erişkin, "Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3, pp.520-530, 2023
DÜNDAR, Ö. And Erişkin, N. 2023. Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3 , 520-530.
DÜNDAR, Ö., & Erişkin, N., (2023). Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3, 520-530.
DÜNDAR, ÖMÜR, And Nazmiye Erişkin. "Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3, 520-530, 2023
DÜNDAR, ÖMÜR And Erişkin, Nazmiye. "Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3, pp.520-530, 2023
DÜNDAR, Ö. And Erişkin, N. (2023) . "Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , vol.26, no.3, pp.520-530.
@article{article, author={ÖMÜR DÜNDAR And author={Nazmiye Erişkin}, title={Effects of Aloe Vera Gel and Different Packaging Applications on Storage Time and Quality in 0900 Ziraat Cherry Varieties}, journal={Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi}, year=2023, pages={520-530} }