Ç. ÖZBEK And N. GÜZELER, "Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi," ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1, pp.35-38, 2017
ÖZBEK, Ç. And GÜZELER, N. 2017. Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1 , 35-38.
ÖZBEK, Ç., & GÜZELER, N., (2017). Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1, 35-38.
ÖZBEK, Çağla, And NURAY GÜZELER. "Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi," ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1, 35-38, 2017
ÖZBEK, Çağla And GÜZELER, NURAY. "Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi." ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1, pp.35-38, 2017
ÖZBEK, Ç. And GÜZELER, N. (2017) . "Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi." ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.1, pp.35-38.
@article{article, author={Çağla ÖZBEK And author={NURAY GÜZELER}, title={Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi}, journal={ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2017, pages={35-38} }