M. SOLTANI And N. GÜZELER, "İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri," Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2013
SOLTANI, M. And GÜZELER, N. 2013. İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri. Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi .
SOLTANI, M., & GÜZELER, N., (2013). İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri. Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi .
SOLTANI, MOSTAFA, And NURAY GÜZELER. "İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri," Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2013
SOLTANI, MOSTAFA And GÜZELER, NURAY. "İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri." Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2013
SOLTANI, M. And GÜZELER, N. (2013) . "İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri." Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi .
@article{article, author={MOSTAFA SOLTANI And author={NURAY GÜZELER}, title={İran da Üretilen Ultrafiltre Peyaz Peynirin Toplam Laktik Asit Bakterileri Sayısı ve Renk Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri}, journal={Ç.Ü Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2013}