Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2011
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2011. Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Kaya, F. T., & Ünal, E., (2011). Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Ankara, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Fatma Tuba Kaya, And Emel Ünal. "Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2011
ERGİNKAYA, Z. Kaya, F. T. And Ünal, E. (2011) . "Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Ekşi Hamurdan İzole Edilen Ve Biyofilm Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bacillus subtilis Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }