M. GÜVEN Et Al. , "Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
GÜVEN, M., ERGİNKAYA, Z., KARACA, O. B., VAR ÖNGEL, I., GÜZELER, N., Kaçar, A., ... Aksan, E.(2002). Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Stabilizatör Kullanımının Ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002}