N. TOY Et Al. , "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ," ANTALYA KONGRESİ 2014 , vol.36, Turkey, pp.409, 2014
TOY, N. Et Al. 2014. FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ. ANTALYA KONGRESİ 2014 , (Turkey), 409.
TOY, N., ÖZOĞUL, F., ÖZOĞUL, Y., & ÖZOĞUL, İ., (2014). FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ . ANTALYA KONGRESİ 2014 (pp.409). , Turkey
TOY, NURTEN Et Al. "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ," ANTALYA KONGRESİ 2014, Turkey, 2014
TOY, NURTEN Et Al. "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ." ANTALYA KONGRESİ 2014 , Turkey, pp.409, 2014
TOY, N. Et Al. (2014) . "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ." ANTALYA KONGRESİ 2014 , Turkey, p.409.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURTEN YILMAZ Et Al. }, title={FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ}, congress name={ANTALYA KONGRESİ 2014}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={409} }