O. B. KARACA And O. YILDIRIM, "Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.41-55, 2020
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. 2020. Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1 , 41-55.
KARACA, O. B., & YILDIRIM, O., (2020). Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 41-55.
KARACA, OYA, And OYA YILDIRIM. "Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 41-55, 2020
KARACA, OYA B. And YILDIRIM, OYA. "Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.41-55, 2020
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. (2020) . "Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.41-55.
@article{article, author={OYA BERKAY KARACA And author={OYA YILDIRIM}, title={Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={41-55} }