C. KURT Et Al. , "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1, pp.112-119, 2016
KURT, C. Et Al. 2016. Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1 , 112-119.
KURT, C., BAKAL, H., GÜLLÜOĞLU, L., ZAİMOĞLU ONAT, F. B., & ARIOĞLU, H., (2016). Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1, 112-119.
KURT, CEMAL Et Al. "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1, 112-119, 2016
KURT, CEMAL Et Al. "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1, pp.112-119, 2016
KURT, C. Et Al. (2016) . "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.1, pp.112-119.
@article{article, author={CEMAL KURT Et Al. }, title={Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Koşullarında Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={SDÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={112-119} }