H. ERTEN Et Al. , "Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi," GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85, 2006
ERTEN, H. Et Al. 2006. Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi. GIDA , vol.31, no.2 , 77-85.
ERTEN, H., CABAROĞLU, T., ÜNAL, M. Ü., & Bozdoğan, A., (2006). Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi. GIDA , vol.31, no.2, 77-85.
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi," GIDA , vol.31, no.2, 77-85, 2006
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi." GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85, 2006
ERTEN, H. Et Al. (2006) . "Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi." GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85.
@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={GIDA}, year=2006, pages={77-85} }