H. BAKAL And H. H. ARIOĞLU, "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri," . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30, 2013
BAKAL, H. And ARIOĞLU, H. H. 2013. Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri. . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1 , 23-30.
BAKAL, H., & ARIOĞLU, H. H., (2013). Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri. . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, 23-30.
BAKAL, HALİL, And HALİS ARIOĞLU. "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri," . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, 23-30, 2013
BAKAL, HALİL And ARIOĞLU, HALİS. "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri." . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30, 2013
BAKAL, H. And ARIOĞLU, H. H. (2013) . "Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri." . Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30.
@article{article, author={HALİL BAKAL And author={HALİS ARIOĞLU}, title={Çukurova Bölgesinde İkinci Ürün Susam Sesamum indicum L Tarımında Farklı Ekim Yöntemleriyle Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim ve Kalite Üzerindeki Etkileri}, journal={. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={23-30} }