Atıf Formatları
Fermente Gıdalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. CABAROĞLU And G. KOYUNCU, "Fermente Gıdaların aroma Bileşimi," In Fermente Gıdalar , Ankara: NOBEL, 2019, pp.65-81.

CABAROĞLU, T. And KOYUNCU, G. Fermente Gıdaların aroma Bileşimi. 2019. In Fermente Gıdalar , NOBEL, Ankara, 65-81.

CABAROĞLU, T., & KOYUNCU, G., (2019). Fermente Gıdaların aroma Bileşimi. Fermente Gıdalar (pp.65-81), Ankara: NOBEL.

CABAROĞLU, TURGUT, And GÜLCAN KOYUNCU. "Fermente Gıdaların aroma Bileşimi." In Fermente Gıdalar , 65-81. Ankara: NOBEL, 2019

CABAROĞLU, TURGUT And KOYUNCU, GÜLCAN. "Fermente Gıdaların aroma Bileşimi." Fermente Gıdalar , NOBEL, 2019, pp.65-81.

CABAROĞLU, T. And KOYUNCU, G. (2019) "Fermente Gıdaların aroma Bileşimi", Fermente Gıdalar . Ankara: NOBEL.

@bookchapter{bookchapter, author ={TURGUT CABAROĞLU And author ={GÜLCAN KOYUNCU}, chaptertitle={Fermente Gıdaların aroma Bileşimi}, booktitle={ Fermente Gıdalar}, publisher={NOBEL}, city={Ankara},year={2019} }