G. KOYUNCU And T. CABAROĞLU, "ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6, pp.1163-1174, 2020
KOYUNCU, G. And CABAROĞLU, T. 2020. ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6 , 1163-1174.
KOYUNCU, G., & CABAROĞLU, T., (2020). ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6, 1163-1174.
KOYUNCU, GÜLCAN, And TURGUT CABAROĞLU. "ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6, 1163-1174, 2020
KOYUNCU, GÜLCAN And CABAROĞLU, TURGUT. "ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6, pp.1163-1174, 2020
KOYUNCU, G. And CABAROĞLU, T. (2020) . "ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.6, pp.1163-1174.
@article{article, author={GÜLCAN KOYUNCU And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={1163-1174} }