G. N. Yazıcı Et Al. , "Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar," Türkiye 14.Gıda Kongresi , pp.200-207, 2022
Yazıcı, G. N. Et Al. 2022. Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar. Türkiye 14.Gıda Kongresi , 200-207.
Yazıcı, G. N., Taşpınar, T., Özer, M. S., & Güven, M., (2022). Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar . Türkiye 14.Gıda Kongresi (pp.200-207).
Yazıcı, GAMZE Et Al. "Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar," Türkiye 14.Gıda Kongresi, 2022
Yazıcı, GAMZE N. Et Al. "Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar." Türkiye 14.Gıda Kongresi , pp.200-207, 2022
Yazıcı, G. N. Et Al. (2022) . "Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar." Türkiye 14.Gıda Kongresi , pp.200-207.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GAMZE NİL YAZICI Et Al. }, title={Laktoz İntoleransına Sahip Tüketicilere Yönelik Laktozsuz Gıda Üretim Yöntemleri ve Güncel Yaklaşımlar}, congress name={Türkiye 14.Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}, pages={200-207} }