S. SELLİ And G. GÜÇLÜ, "Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.1-8, 2016
SELLİ, S. And GÜÇLÜ, G. 2016. Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31 , 1-8.
SELLİ, S., & GÜÇLÜ, G., (2016). Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, 1-8.
SELLİ, SERKAN, And GAMZE GÜÇLÜ. "Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, 1-8, 2016
SELLİ, SERKAN And GÜÇLÜ, GAMZE. "Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.1-8, 2016
SELLİ, S. And GÜÇLÜ, G. (2016) . "Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.1-8.
@article{article, author={SERKAN SELLİ And author={GAMZE GÜÇLÜ}, title={Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={1-8} }