T. CABAROĞLU Et Al. , "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi," GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85, 2006
CABAROĞLU, T. Et Al. 2006. cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi. GIDA , vol.31, no.2 , 77-85.
CABAROĞLU, T., Bozdoğan, A., ERTEN, H., & ÜNAL, Ü., (2006). cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi. GIDA , vol.31, no.2, 77-85.
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi," GIDA , vol.31, no.2, 77-85, 2006
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi." GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85, 2006
CABAROĞLU, T. Et Al. (2006) . "cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi." GIDA , vol.31, no.2, pp.77-85.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şaraplrın fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi}, journal={GIDA}, year=2006, pages={77-85} }